Nyårs

Väldigt spontant och i brist på vett bestämde vi oss den 30 december för att spendera nyåret uppe i Sälen, så vid sju på morgonen under 2011-årets sista dag tog undertecknade plus Hään&Carr bilen upp till kallare trakter. Emma somnade såhär i bilen och började nyårsfirandet med ryggont.


Efter en strålande körning av Svempa var vi framme i Lindvallen. Termobrallor sattes på och det medhavda fikat packades med innan vi tog sittliften (fyfan för höjder) upp till bergstoppen. Skitfin dag med både solsken och fantastisk utsikt.









Trots att vi aldrig stod upp på ett par skidor under dagen vankades det afterski vid tresnåret. En helmysig irländare (eller var han från skottland?) underhöll med skönsång och vi skaraborgare varvade en-liters-öldrickande med allsång. Sjukt roligt!






Vid nio hade vi både smällt i oss en förtjusande nyårsmiddag och gjort oss i ordning. Tolvslaget firades utomhus med en massa Skövdebor och raketer. Tack alla inblandade för en toppennyår som hade det mesta! (Var vänlig notera att inlägget är grovt censurerat.) 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0