This is not a drive by




Bästa Carrobarrometer kom i torsdags på besök och våra hjärtan levde loppan. Fredagen spenderades till att börja med inne i centrum med det studentförbjudna området shopping och sedan på en stekig uteservering bland oskar linnros-frisyrer och alldeles för goda pajer.
Tacoabstinensen var hög så senare på kvällen länsade vi willys på grönsaker och passade samtidigt på att mata födoröret. Nom nom nom.

Fredagen spenderade vi sedan i horisontalläge och pratade in på småtimmarna, så på lördagsmorgonen hade väl våra nunor sett bättre dagar.

Eftersom vi närmar oss påsktider tog vi fram våra olika befintliga estiska sidor och målade ägg. Jag hade näst intill ig-varning i bild så det krävs inte någon större iq för att konstatera vilket ägg som är mitt.






För att jämna ut matintag vs. förbrukning tog vi en fin morgonpromenad i staden och njöt av solen.




Carro visade prov på redig studentanda och utnyttjade gratis-kaffe-erbjudandena som var utspridda längs med avenyn.
På kvällen gjorde vi något så fantastiskt som tapas. Korv, parmaskinka, oliver, vindruvor, ost, vitlöksbröd, avokado och så vidare rusade ner i magsäcken. Fy sören vad gött! Kvällen fortsatte sedan med vinpimplande och utgång med tillhörande fuldans på det. Riktig jäkla glädjekänsla! 


Summa summarum av helgen: Jag har nog sovit ungefär lika många timmar som kilon jag gått upp i vikt, men tusan vad underbar helgen varit. Världens bästa människor!

RSS 2.0