Jönköping del två



Emelie lovade tidigare mer bilder från den småländska staden och vi är minsann kvinnor som står vid våra ord så här kommer en hel drös med charmerande foton. Som ni har väntat.

Gårdagen började som sagt med en promenad bland getter, höns och allt däremellan. Not my area of entertainment direkt, men både Kajsa och Svenne klappade de små stinkande rackarna.

Efter att ha smällt i oss en brakfrukost, överkonsumerat te och pudrat näsan var vi redo för the city. Som de ekonomiskt hopplösa fall vi är alla tre gick vi loss på utbudet av höstkläder, vilket var synnerligen korkat då jag och fröken Svensson åker utomlands om fyra veckor (FYRA VECKOR!). Jag lyckades i alla fall undvika att köpa ett par raggsockar, vilket får ses som helgens bedrift.

En fika var lika given som choklad på en fredagkväll, och Espresso House var stället där vi förpestade tillvaron för de andra gästerna med våra höga skratt och konstiga samtalsämnen.

Shopping tär på krafterna, så en mellanlandning på soffan uppskattades. Flera Sex and the City-avsnitt och ett antal svordomar över wordfeud avverkades innan vi tog tag i magens rop på föda. Eftersom vi alla tre är kroniskt sugna på mat (i alla fall jag) var det både middag, kex med ost (VUXENPOÄNG!) och choklad som slank ner i magsäcken. Nom nom nom.

Den här söndagen kan gå till historien som årets tröttaste. Trots att vi inte var ute och rände natten innan hann uret ändå slå ett innan vi gjorde några försök till att lämna soffan. När vi väl gjorde det kröp köpsuget återigen fram från sitt mörka skrymsle och gjorde oss sällskap. A6 och lysrörens paradis fick sig ett besök innan jag tryggt och säkert körde hem oss till Skövde igen. Definitionen av tryggt och säkert innebär att vi inte krockade.

Suuppaahhhmysig helg!
/Emma

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0