The tubing


Vi knappte var forst ol har i Asien under tubingen i Vang Vieng. For er som inte har lika bra koll pa Laos partyattraktioner som ni har pa Boggan sa innebar tubing att man aker pa en ring langs en flod och stannar pa en massa olika barer. Vi valde dock att halla oss pa land da vattnet var bade brunt och stromt (okej, lite fega ar vi nog ocksa).

Barerna erbjod helt andra saker an vad vi ar vana vid hemifran (mamma, vi intog inget som det stod Happy pa). Har dansades det inte bara, utan vi korde bade beerpong, limbo och smallde ballonger. Sjukt roligt!

Just nu befinner vi oss, efter manga om och men, i Pakse (sodra Laos). Vi har fatt ta bade vanlig dagsbuss och nattbuss for att na var nuvarande plats. Innan laste vi att vagarna skulle vara valdigt krokiga och att det knappt skulle existera nagon rakstracka, men sa illa kunde det inte vara tankte vi. Men det kunde det, haha. Vi tackar den person som uppfann aksjuketabletter a det djupaste.

Imorgon drar vi vidare mot Siem Reap i Kambodja dar vi ska mota upp Henrik Lannemyr och Lucas Nyqvist. Ska bli jattekul!

Manga kramar fran oss!

Kommentarer
Postat av: Maria

Säger bara ÅHH!!! Ser underbart ut :D måste lära mig dricka öl ser jag, haha :)

2011-10-20 @ 09:23:15
Postat av: Sahlberg

Åh ni ser ut att ha riktigt skoj!! Vad roligt! :) saknar er tjejer! Fortsätt att ha kul och ta hand om er! :) ta massa kort och lägg upp på bloggen så att vi andra kan hänga med o se hur ni har det! :) puss och kram!

2011-10-20 @ 21:17:12
URL: http://juliasdagar.blogg.se/
Postat av: Emelie

Mina gudingar, ni skulle vart med oss! Saknar er! <3

2011-10-21 @ 18:57:29
URL: http://emmasochemelies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0