Skovdefolk!


Efter att ha kommit till en tom flygplats sa nar som pa en staderska i Pakse har vi nu kommit till den betydligt mer mysiga staden Siem Reap.

Flygplatsen var som sagt tom nar vi kom dit efter en fard pa en flakmoppe (valdigt trangt med vara vaskor kan vi lova). Vi kan tacka gudarna for att Emelie hade tur i dna-lotteriet och begavades med ett superb lokalsinne, for annars hade vi aldrig varit framme. Chafforen hittade namnligen lika daligt som Emma gor i Sverigetrafiken och var pa vag at fel hall inte mindre an fyra ganger. Engelska kune han inte heller sa nar vi forklarde att vi skulle ta flyget till Siem Reap uppfattade han det som att han skulle kora oss HELA vagen till den kambodjanska staden, pa FLAKMOPPE!

Nu ar vi i vilket fall framme och har checkat in pa samma hotell som Lucas och Henrik. Idag har vi bara tagit det lugnt med mat och kortspel, och senare ikvall vantar en dansshow. Imorgon ska vi upp okristligt tidigt och se soluppgangen i Angkor Wat vilket ska vara en hojdare.

PUSS!

Kommentarer
Postat av: Inger och Bosse

Heej på er goa goa ni. Ja flakmoppe till Kambodja verkar både dragit och lite väl långt.Ha en toppen dag i morgon i Angkor Wat.Fortsätt och ha det fantastiskt,roligt,underbart,härligt och kul på er resa.

MASSA KRAMAR

2011-10-21 @ 19:57:08
Postat av: Anonym

Kolla soluppgången! klart värt de

2011-10-22 @ 11:36:41
Postat av: Farmor och Farfar

Hej på dig Emelie, Nu är vi hos Lena och tittar på din blog. Förstår att du har jätteskoj! Morfar undrar så att inte flakmoppen körde alltför fort ;)Hoppas ni hade skoj på dansshowen! Kramar i mängder kommer här Farmor och Farfar

2011-10-22 @ 17:55:17
Postat av: Emelie

Hej på er farmor och farfar!



Vi har det jättebra! Hoppas allt är bra med er! Nejdå, flakmoppen gick inte alls snabbt, han hade ungefär samma tempo som du! :) Massor med kramar till er!

2011-10-22 @ 20:08:11
URL: http://emmasochemelies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0