Angkor W(h)at


Som de kulturnissar vi ar klev vi upp i ottan for att se soluppgangen over Angkor Wat. Vi hade raknat med att spendera en heldag bland de gamla templen da vi hort innan att man skulle undvara tre dagar for att kunna se hela tempelharligheten, men det slutade med att vi akte hem efter blott fyra timmar till Lannemyrs stora fortjusning. For aven om vi tycker att det ar intressant att se temepel osv sa tror jag att vi nu har fatt en kulturell overdos.

Det var inte bara att vara kultursinnen var mattade som gjorde att vi lamnade Angkor Wat, utan aven soldyrkarna i oss kom fram. Sa gardagens eftermiddag spenderades i grannhotellets pool och det var riktigt efterlangtat.

Igar slog vi klackarna (flip-flopsen) i taket och testade pa Siem Reaps uteliv. Sjukt rolig, men svettig, utgang.

Ikvall ska vi inte svanga vara lurviga utan sitta pa en nattbuss till kuststaden Sihanoukville i cirkus nio timmar. Val dar ska vi antligen fa bada i havet och jobba pa brannan lite. 

Hoppas att allt ar finemang i de lite mer kyliga breddgraderna av varlden!  

Kommentarer
Postat av: David

Hej på er! Bra uppdateringstakt på bloggen nu! Roligt att kolla på alla bilder. Hade fint i sihanoukville nu, och om ni åker båttur, hoppa inte på några koraller:)

2011-10-23 @ 10:58:42
Postat av: David

Hej på er! Bra uppdateringstakt på bloggen nu! Roligt att kolla på alla bilder. Hade fint i sihanoukville nu, och om ni åker båttur, hoppa inte på några koraller:)

2011-10-23 @ 11:00:26
Postat av: Emelie

Heej brorsan!



Ja, vi är riktigt flitiga med bloggningen eller ja mest emma men ;) Haha ne dem ska vi försöka undvika dem! Hoppas allt är bra med dig och Tove! Hälsa henne! Kramar

2011-10-24 @ 09:11:27
URL: http://emmasochemelies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0