Vintertid mitt i sommarn

Hejsan allihopa!

Tänkte testa att blogga från mobilen då vi inte orkar flytta våra arslen ner till receptionen (tre trappor).

Anledningen till att förra inlägget blev så kort berodde på den kära vintertiden. I Asien ändras inte tiden men det hade ingen informerat våra kära mobiler om, så de ställde om sig per automatik. Detta gjorde att när vi trodde att klockan var 11 så visade det sig att klockan egentligen var 12. Inte världens största grej egentligen, om du inte har en tid att passa. Som till en buss, till exempel. Det hade vi.

12.45 skulle vår buss till phnom penh gå från den sjaskiga busstationen, och 12.27 knackar en söt liten man på dörren och undrar varför vi inte har lämnat rummet än. Först fattade vi ingenting men sen trillade poletten ner. Aha, vi har cirkus 15 minuter på oss att ta oss till stället. Vid detta tillfälle hade killarna gått iväg och käkat frukost och våra väskor var lika packade som en nykterist. Så emelie fick avsluta inlägget fort som tusan för att sedan börja slänga ner allt i backpackerryggsäckarna medan emma fick ta löpet för att leta rätt på boysen. Som tur var befann de sig på en restaurang nära hotellet (ibland förbannar man faktiskt inte deras lathet) så vi hann i tid som tur var, med en marginal på nån minut.

I phnom penh var vi i två dagar innan vi lämnade Kambodjas huvudstad för Malaysias. Imorgon hade vi tänkt att lägga ut lite bilder, så håll till godo mates.

Hur har ni det där hemma förresten? I folkmun pratas det om att Sverige fortfarande är snöfritt, stämmer det?


Kommentarer
Postat av: Tapper

Haha kan verkligen se allt det här framför mig! Är precis som i Turkiet när det Emelie står och skriker LAST CALL, HAHAH :D men tur att ni hann, skulle ju vart förjävligt annars! Ja hänger bara för att det är ni då ;) nej då jag vill se hur bra nu har det :) va din brun färg ni fått nu och brunare lär ni allt bara bli godingar :) här hemma är det snöfritt och skinnjackan hänger med än ;) Rihanna ställde in sin andra konsert tänkte bara säga vilken tur vi hade! Fortsätt att vara galna :D saknar er väldigt mycket! Puss<3

2011-11-02 @ 20:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0