Kuala Lumpur


Här i Kuala Lumpur bor vi i finfina Chinatown där det kryllar av försäljare som säljer färsk annans och mango för två spänn. Vi är i himlen! Under vår första dag i huvudstaden började vi med att reka runt lite innan vi satte våra smaklökar på prov inne på extra-hot-restaurangen Nano's. Lika röd och svettig som Henrik blev i ansiktet av maten, lika konstigt tittade både gäster och personal på oss i våra korta shorts och linnen.


Nästa stopp på dagsturen var the Petronas Towers. När vi kommer fram visar det sig att tornen är stängda fram till december. STÄNGDA! Oturen slipper vi minsann inte undan bara för att vi byter världsdel! Vi löste dock situationen på ett exemplariskt sätt genom att istället för att infinna höjdrädsla stillade shoppingsuget en aning.
På kvällen köpte vi med oss lite dricka och frukt upp till vårt rum. Om personalen på restaurangen tittade konstigt på oss var det inget jämförelsevis med hur kassörskan tittade på Emma när hon frågade efter vin. Väl på rummet passade vi på att göra en extreme hair-makeover på Hendrik, som gick från Bieberfrillan till den hederliga tuppkammen.
Även Emma fick sitt hår förändrat där slutresultatet blev en blandning av en lejonman, Ronja Rövardotter och ett skatbo.

Kvällen fortsatte sedan med kortspel och tjöt. Vi drack även den äckligaste ölen ever, till och med den allra största ölfantasten skulle haft svårigheter att få ner möget i födoröret.

Nästa dag satt vi och tröståt glass då andra dagen i Kuala Lumpur började sjukt dåligt. Vi tappade nämligen bort vår älskade plånka med alla våra pengar. Dööööh-nööh (signalen som ljuder när någon svarar fel i Jeopardy). För att bättra på chanserna att hitta den försökte vi bli vän med den populära karman och serverade både killarna frukost på sängen och dricksade extra till chauffören. Och vet ni, våra älskade läsare, det FUNKADE! Ett dygn senare var plånboken återfunnen och glädjedansen gjord. Kharma is the best because we are!

För att släppa tankarna på de förlorade pengarna gjorde vi det vi är bäst på; SHOPPA! Detta gjorde vi i underbara Paviljon (tack Joooi Bananaz, 23 år, för tipset), där man verkligen lockades in men knappast kom ut. Älskade pappor, vi hade behövt er bärhjälp!
På kvällen åt vi i vårat hemkvarter där man själv plockade ihop sin måltid. Matvraken i oss jublande högt. Idag ska vi bege oss upp i Tv-tornet och även anstränga Visa-kortet lite mer i något shoppingcenter. Tjejer, här hade ni trivts!

Kommentarer
Postat av: Joey Bananza (23år)

Hahaha heja er och visa-kortet!!

2011-11-03 @ 21:46:45
Postat av: Bosse

Hej shoppinglystna tjejer!

Jag har precis köpt biljetter till mig och Ulf, vi kommer gärna och hjälper till att bära. Så nu får ni se upp bakom ryggen, för plötsligt kan vi stå där!!! Neej!! jag fick inte ledigt, men jag försöker längre fram. Tusen kramar från mig och mamma

2011-11-05 @ 18:41:12
Postat av: Bosse

Hej på er shoppinglystna tjejer!

Nu har jag köpt biljett till mig och Ulf, vi kommer gärna och hjälper er och bär. Titta bakom ryggen så kanske vi står där. Neej!!, jag fick inte ledigt nu, men försöker igen. Tusen kramar o ha de bra Mamma o Pappa

2011-11-05 @ 23:58:47
Postat av: Emelie

Heej goa pappsen!



Haha, tror du och Uffe skulle stortrivas här nere, så hoppas det löser sig med ledigheten och att ni dyker upp snart! Massa kramar till dig och mamma!

2011-11-06 @ 09:26:14
URL: http://emmasochemelies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0