Adventsmys i thaithai

Idag lamnade vi Koh Lanta (man kan inte saga det namnet utan att Emma associerar det med Jolanta fran Hiphip och hon borjar direkt harma den fantastiska kvinnan; "Kom igen Goran, Goran, Goran". Har Emelie riktigt otur nojer hon sig inte med Jolanta utan borjar aven citera brandmannen Kajan och den lite latt overviktiga Tiffany Persson. Hjarta skanehumor!) for den lite mer livliga on Phi Phi. Efter en och en halv timmes letande hittade vi ett boende som lag perfekt mellan stranden och livet i city. Ikvall ar det strandpartaj som star for underhallningen och det ska bli riktigt kul efter ett par dagar bland alla pensionarer.



Idag ar det ocksa forsta advent vilket vi trots att vi befinner oss langt fran lussebak och ljusstakar lyckats komma ihag. Och vi har faktiskt julmyst riktigt ordentligt med bade julmusik i horlurarna och med klementiner i fodororet, whaaaam.

For att vi alskar julen sa mycket har vi ocksa spelat in en helt fantastisk video, som ni pga det VALDIGT daliga natverket (har vi klagat pa det forut?) inte far se idag. Live fran morgonsangen och med dresscoden pyjamas tar vi iaf oss an den underbara Happy X-mas, ni far helt enkelt forestalla er sjalva hur den ser ut fram tills dagen da vi slapper underverket. Vi har tankt att gora nagot liknande infor varje advent men vi behover er hjalp, vilka latar vill ni hora? Eller vill ni se nagot annat? Videoblogg? Lektioner i fuldans? Nar Emma gor kanonkulan? Kom med forslag, mates!

Kommentarer
Postat av: Inger och Bosse

Hej

Vi tycker det var lugnare när ni härjade med pensionärerna, men ni får säkert roligare här. Bilderna vittnar om en fantastisk miljö. Va skönt att vädret nu är toppen.Ha det underbart,roligt och fantastiskt. Massa KÄRLEK och KRAMAR!!!LÄNGTAR!!!

2011-11-27 @ 22:55:32
Postat av: Lasse

Hejsan, det låter som ni har det trevligt. Vad kul att ni ska åka runt lite på olika öar, brukar vara väldigt bra väder. Det var synd att ni inte fick upp filmen, skulle behöva lite julkänsla. Det är det brist på annars, ingen snö eller kyla. Ni får spela in ngn jullåt på stranden, det skulle jag vilja se. Och att ni försöker få

med så många som möjligt. Men att ni står som sångare och en hel strand som kör. Ha det så bra nu kram

2011-11-28 @ 13:05:31
Postat av: Alma

Det ser så otroooligt härligt ut! Vem vill inte fira första advent i bikini? Men jag är stolt över att ni håller jultraditionerna igång även där borta, det gör vi här med. IKEA-glögg och IKEA-pepparkakor! Haha! Vi kommer hem den 16 december. När kommer ni tillbaka till kylan? Kram

2011-11-28 @ 17:55:20
URL: http://ordfranbarcelona.blogg.se/
Postat av: David

Tjabba! Aa låter superroligt. Hoppas ni får gött vöder det sista nu! Men se upp för hajarna, dom är snabba! Adventsvideo låter roligt om det går att ladda upp filmen. Tycker lasses förslag var bra, fast med kajan och jolanta som allsångsledare. Hade bra!

2011-11-29 @ 10:58:01
Postat av: Carrooo

Haha ni lyckades inte få en video på när emma svingade sig i lianen?? Den hade jag isåfall gärna sett! ;D Jag har skrattat åt det hur många gånger som helst och varje gång jag tänker på det gör jag det igen ;) Nee men skämt o sido! Jag tycker ni fixar detta galant, så fortsätt bara som ni gör! Det är toppen och ni är bäst! <3

2011-12-02 @ 21:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0