Framme pa Bali



Efter att ha sagt hejda till vara gulleponkar och suttit i en timmeslang taxifard var vi framme vid Kuala Lumpurs flygplats. Val dar fick vid koa hur lange som helst for att bara checka in. For om det ar nagonting som asiaterna ar lika duktiga pa som att saga ord tva ganger (Icecream icecream, thank you thank you) sa ar det att ordna sjukt sega och daliga kosystem. Nar vi hade vantat en halv evighet och bara hade tva personer framfor oss var det en gubbstrutt som hade mage att ga fore, men da jadrar hettade Emma till. I sann Bettina-anda hojde hon rosten och sa sa ingen som befann sig pa flygplatsen kunde missa det: HE DIDN'T STAND IN THE QUEUE! Brutal tjej!

Nar vi var pa vag att landa vantade nasta nervkittling i magtrakten. Nar vi bara, som det sag ut fran vart hall iaf (vilket kan tolkas som lite overdrivet), hade nagra fa meter till marken var det enda vi fortfarande sag vatten. Vi holl pa att freaka out! SKA VI LANDA PA VATTNET? Det skulle vi naturligtvis inte utan flygplanshjulen rullade tryggt pa fast mark. Men nervosa, det hann vi bli. Henrik, det ar sanna har upplysningar vi uppskattar att hora innan!

Har pa Bali trivs vi jattebra trots att vadret kunde varit battre. Vi befinner oss i staden Kuta som andas party och vi har antligen fatt rasta festskorna ordentligt. Alkoholen har ar valdigt dyr om man jamfor med Kambodja dar man kunde kopa ol for 25 cent. Tur att det iaf finns billig metanolsprit och magic mushrooms. Nej forlat, vi bara skojjar, men det ar faktiskt obehagligt hur vanligt det ar har. Vi far dagligen olika erbjudanden men vi tackar bestamt nej till alla.









Glada tjejer pa vart finfina rum! Ligger perfekt centralt och vi har cirka 800 meter till stranden.

Idag regnade det och var allmant kasst vader sa vi bestamde oss for att ta en helkroppsmassage for 50 kronor. Valbehovligt och superskont!



Med massageolja i bade haret och pa kroppen har vi haft fraschare dagar men vad gor det nar man far ata svenska kottbullar med potatismos och brunsas. Lyckligare tjejer far man leta efter!

Kommentarer
Postat av: maria

haha, vad härliga ni är! och riktigt riktigt fina måste jag säga,(stolt kompis). Emma, jag hade gjort detsamma, här ska ingen tränga sig före ;) saknar er massor!

2011-11-07 @ 13:09:35
Postat av: Tapper

Go Emma, helt rätt! Va fina ni är, och vad jag saknar er! Fin färg ni fått :) nu får ni inte sola mer, kommer vara världens skillnad på oss sen ;) ni verkar ha det toppen, fortsätt med det :) puss

2011-11-07 @ 19:40:45
Postat av: Bettina

Härliga takter Emma! That's the way! Jag är stolt över dig/er, framför allt att ni säger NEJ till "fulsprit" och knark. Puss och kram

2011-11-07 @ 20:46:55
Postat av: Henkiboy

Haha, jag varnade er för Arak, det var det viktiga!

Är det Gora ni bor på? Vi funderar på att dra ner dit om några dagar, innan vi splittras runt den 27e :)

2011-11-08 @ 13:21:09
URL: http://asiatiskanekdot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0