Islands in the sun

Ao Nang ar stallet vi bor pa for tillfallet. Stranden har ar inte mycket att hanga i granen om man jamfor med andra strander i Thailand men staden ligger valdigt nara manga fin oar. Under de dagar vi varit har har vi hunnit med att besoka inte mindre an fem olika oar; Railey, Poda, Tup, Chicken och Phra Nang. Inte illa va? Alla var superfina!

Det gar inte att skriva under bilderna (sablans) sa ni far lasa bildbeskrivningarna har uppe istallet. De fyra forsta bilderna ar fran Poda som var helfint. Kristallklart vatten och massa solsken. Vi gillar!

Efter Poda besokte vi Tup Island dar vattnet mots fran tva hall. Haftigt! Har at vi en smarrig lunch (kyckling och ris, vad annars) innan vi fortsatte mot Chicken Island vilken ni med tanke pa namnet borde kanna igen utan narmare beskrivning. Intill den fagelliknande on tog vi for tredje gangen under var Asienresa pa oss snorkelmunderingen och simmade bara nagra fa centimeter fran de fina fiskarna (var val notera att det finns bildbevis pa nar Emelie gor det).

Vart sista stopp var Phra Nang Cave dar vi skadade fantastiska grottskapelser. Ska man fiska har sa kan man offra olika saker for att fa tur, vilket ni kan se pa en av bilderna. En toppendag!

















Vadret har har mestadels varit jattebra, men en natt regnade det sa mycket att det lackte in fran taket till var sang. Mys! Nederbord ar inte det enda som aterfinns pa varat tak utan igar var det nagot djur (Emelie tror det var en apa) som levde loppan dar och holl oss lika vakna som under angest-infor-prov-tiden. Emma dromde mardrommar om rattor och dalig karma, medan Emelie hade lite latt panik over att ga pa toa sjalv. Inatt hoppas vi verkligen att djuret kan leka hoppa hage nagon annanstans...

Vart utseende har i Ao Nang verkar pa nagot konstigt vanster vara valdigt exotiskt, trots att det kryllar av svennar har. Idag var vi sakert uppe i 30 olika asiater (alla pa var bat) som ville ta kort pa oss, med oss eller smygfota oss. Vi vet dock inte om det ar for att vi ser bra ut eller inte da vi bade far hora "Hey gorgeous" och "I really think you need take shower".

Yours truly
M&M

Kommentarer
Postat av: Lasse

Hallå. Vad gött det ser ut, å kul att ni var på de öarna för där var ju vi med. I Ao Nang var ju inte jättefin strand, men det funkar ju när dessa öar ligger så nära. Ni får gå till en rock bar som ligger typ 200-300 meter upp från där man tar longtail båtarna, mitt emot best western hotell. Då är det en som sjunger å man får välja låtar, välj då ace of spades. Den gör han skit bra :) ha det så fint nu kram

2011-12-05 @ 20:28:21
Postat av: Inger och Bosse

Heej på er goa goa ni!!!

Vilka fantastiska,underbara och härliga bilder!!!

Ni ser ut att ha det så gott, fortsätt med det!!!

Massa Kärlek och Kramar

2011-12-06 @ 01:28:53
Postat av: Erre master!

Ni ser ut att ha det riktigt gött, skönt med några som lever livet :D

2011-12-13 @ 13:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0