Året som gått -2011

JANUARI

Emelie firade in 2011 på hemmaplan medan Emma pratade hockey över drinkar på amerikanska marker. Hon spenderade sedan tid med att heja fram småkronorna men fick komma hem med en bitter fjärdeplacering. Månaden fortsatte sedan med jobb för båda -Emelie som elevassistent och Emma som pendlade mellan dagisfröken och fritidsledare-, hemmafester och shot i bockglöggglas.






FEBRUARI

I kärlekens månad fyllde Emma 20 år och blev under sina första dagar utsedd till årets kund hos Systembolaget. Nä, just kiddin'. Hon firade födelsedagen i Marocko där hon solade bort en del av vinterblekheten. Emelie var även hon på resande fot då hon besökte kompisar i London. Annars en rätt tradig månad. Särskilt om du är singel (förbannar alla hjärtans dag).



MARS

I mars varvade vi mysfikor med after work, promenader och besök i Göteborg. Emelie jobbade fortfarande kvar som elevassistent medan Emma fick ett längre vik på Ekängens Förskola. En väldigt bra månad!






APRIL

Emelie fyllde också system och fick stoltsera med de turkosa kassarna på armen. Vår kära vän Carro kom hem över påsken så vi var lyckliga som få. Även solens strålar tittade fram och vi fick för första gången under 2011 visa upp bikiniformen på hemmaplan. En weekend gjordes till metropolen Tingsryd där vi verkligen gick bananas hos paret Wänghult/Molin.


 








MAJ

Vädergudarna battlade rejält under denna månad då vi både fick sätta på oss mössorna igen och njuta av solen förrädiska strålar. Grillkvällar gjordes liksom picknickar när vårvädret tillät. Emelie åkte på besök till vårt älskade Göteborg medan Emma fortsatte att avverka småländska städer och for till Jönköping.





 

JUNI

Oj, juni var helt fullspäckad! Emelie bytte jobb från elevassistent till fastighetsskötare i samma veva som Emma reste till London för att hälsa på kusinen. I sommarens första sommarmånad tog dessutom Emmas brorsa, Emelies kusin och vår kära vän Hanna studenten. Emma startade även upp musiksommaren med Siestafestivalen i härliga Skåne. Alkoholisternas nationaldag -midsommar- spenderades återigen i finfina Smögen med ett glatt gäng. 















 

JULI

Emma knegade på som städare med bästa kollegorna och Emelie tog en veckas semester i Napa. Vi firade Fourh of July med amerikanska pannkakor och Emma grät samtidigt över att hennes sambo sedan 18 år tillbaka flydde hemmet.Tid spenderades på kära Husaren, i Wänghults pool och på småresor runt om i landet. ÄLSKA SOMMAREN!









AUGUSTI

Sommarens sista månad och vi njöt i stora drag i vetskap om att vi ändå skulle få fler soltimmar under hösten. Kräftskivor avlöste varandra och Skövdes fyllehelg Matfestivalen gick av stapeln. Vi kom även på att in-lines var jävligt kul och blåmärksframkallande, och såg till att hela Skövde hade något att skratta åt.









SEPTEMBER

Halsduken åkte fram och hockeyn hade seriepremiär, så Emma var lycklig. Emelie fick jobb som receptionist och kunde lägga till ytterligare ett yrke på meritlistan. Researching och resfeber präglade denna månad och många timmar lades med näsan i reseböcker. Vi såg även till att SJ gick med vinst då vi åkte miljövänligt ofta i och med resor till både semihuvudstaden och till Jönköping. Stearinljus, tekvällar och skumbad gjorde för övrigt denna månad supermysig.









OKTOBER:

Vår underbara resa började!! Efter en turbulent flygtur landade vi i Bangkok där vi tittade på alla möjliga olika buddhor och tempel. Efter två dagar i den thailändska huvudstaden åkte vi till Laos där vi var i den mysiga staden Luang Prabang och sedan tog en busstur utan raksträckor till Vang Vieng och tubingen. I Kambodja väntade två kära Skövdevänner på oss i staden Siem Reap där vi gick upp i gryningen för att se soluppgången över Angkor Wat. Vi var även i städerna Sihanoukville där vi blandade sol&fest med fiskmassage och smärtsam benhårborttagning och i huvudstaden Phon Penh.










NOVEMBER

Malaysia och Kuala Lumpur var första stoppet under november månad och där fick vi äntligen rasta shoppingkontot lite. Vi var i huvudstaden i tre dagar innan vi åkte till Bali. Bali, bali, underbara Bali. Resmålet blev helklart vår favorit med surfing, snorkling, sol, bad och fest. Där umgicks vi mycket med åtta svenskar (har snott bilder, hoppas det gick bra Putte P?) och hade skitkul!



















DECEMBER

December och vi befann oss i Thailandet tillsammans med tusentals andra svennar. Full Moon Party och PhiPhi bjöd på ett sjukt uteliv och vi såg hur många fina stränder som helst, så vi trivdes som handen i handsken. Den 19e december lämnade vi Asien och kom hem till kära vänner och snö. Under dagarna som gått sedan vi anlände till Kastrup flygplats har vi druckit väldigt mycket te, åkt skridskor, firat jul och haft väldigt mysiga fikor. Den sista dagen på året kommer vi väldigt spontant spendera uppe i Sälen. Gott nytt år på er! 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0